GK + Adecco = sant

Geelmuyden.Kiese skal ifølge Kampanje hjelpe Adecco opp å gå igjen. Som jeg skrev tidligere, har nok omdømmet til Adecco nå fått seg et par dype riper etter sakene med Ammerudunden og Midtåsen. I går meldte TV2 at mistanken om lovbruddene i Adecco er styrket, og det er tydelig at media ønsker å grave opp så mye dritt som mulig om selskapet. For så vidt ikke så rart, vi avislesere ønsker jo også å lese om konflikter.

Det er derfor ikke så merkelig at Adecco har engasert nordens største kommunikasjonsbyrå for å prøve å bygge opp igjen omdømmet sitt. Selv om omdømmet og troverdigheten til Adecco nok er veldig svekket nå om dagen, tviler jeg sterkt på at de går konkurs. Tenk  for eksempel tilbake til 2004/05 og TINE vs Synnøve Finden (selv om det er en helt annen sak, og disse egentlig ikke kan sammenlignes). TINE har alltid blitt sett på som et sterkt merke og en stor bedrift, og selv om de fikk en alvorlig knekk på «omdømmerankingen» i årene som fulgte, har de forholdsvis raskt kommet seg tilbake til der de var før konflikten. Det samme gjelder for Gilde og e.coli-saken. Er Adecco-saken verre enn disse to sakene?

Adecco er også et stort selskap, om ikke med den nasjonalfølelsen mange kanskje har for TINE, men de er et av de første selskapene som dukker opp i mitt hodet om jeg skal tenke «vikarbyrå». Mediene viser heller ikke alltid begge sider av saken, og det eneste jeg har fått med meg av mer nyanserte saker om Adecco, er et par-tre leserinnlegg i DN på lørdag.

Det viser at det er håp også for Adecco, men de har en stor jobb foran seg med å bygge opp igjen omdømmet og tilliten sin. Valget av GK er nok smart, og for et spennende oppdrag! Interessant sak å følge med på sett gjennom mine blå studentøyne, tror det implisitt er mye å lære her… *geek*

Hva tror du vil skje med Adecco fremover?
Vil de kunne reparere omdømmet sitt?

Mulig Adecco også er dårlige i matte…?
Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

Reklamer
%d bloggere like this: