Det måtte komme…

Adecco-saken ruller videre. Det vil si: Adecco skal avvikle sykehjemsdriften sin. Det var vel kanskje det eneste rette for å beholde noe troverdighet og omdømme. Men nå er det Moss Kommune som har grums i systemet, og der er det ikke snakk om noe vikarbyrå.

Det kom ikke som noe sjokk akkurat. At sykehjemsansatte jobber dobbelt er vel ikke noe nytt, uten at jeg har så mye inside information om det. Men de er jo logisk. Hvilken sykepleier går fra eldre mennesker som trenger pleie? «Nei sorry Mac, nå er klokken fire og jeg skal hjem å spise middag. Du får nesten ligge i sengen din til i morgen. Takk for meg, hadetbra.» Det er ikke helt sånn det funker.

Moss Kommune har selv bedt om å bli gransket, så selvinnsikt har de i det minste. Saken kan ikke sammenliknes med Adecco, da Adecco prøvde å holde ulovlighetene skjult i mye større grad. Samtidig er prinsippet det samme; ansatte som jobber mer enn lovlig, uten overtid, sover på jobb, etc. At de selv ber om å bli gransket viser også villighet til å ordne opp, noe som gjør at de lettere klarer å behol

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

Reklamer
%d bloggere like this: