Where will happiness strike next?

Fra Factory til Machine til Truck. Er det rart man blir glad av Coca Cola?

Jeg drikker ikke engang brus, men til og med jeg naaaaaaw´et høyt til Happiness Factory-reklamen fra Cola. Hvem får vel ikke en skikkelig godfølelse når denne ruller over skjermen? Og er det egentlig jul før Coca Cola trucks´ene ruller gjennom et snødekket landskap på skjermen, mens du trekker pleddet ekstra godt over tærne?

 


Hvordan Cola egentlig lages

 


Something´s comin´ to your town…

 

Jeg kan ikke si jeg er noen utpreget Cola-fan, men det er vel ingen tvil om at de har peiling på branding. Det er så og si umulig å ikke kjenne igjen logoen eller (glass)flasken, og kampanjene har også en viss rød (no pun intended…) tråd. Det er vel heller ingen tvil om at de oppnår målet sitt; open happiness! Trenger bare å se gjennom noen av filmene, før du kjenner smilet komme lurende. Kan ikke annet enn elske slike kampanjer! Kreativt, huskbart, målbart -you name it.

Etter Factory-filmen kom Happiness Machine; en Coca Cola vending machine som rett og slett ble plassert ut (blant annet) på et studiested, for å dele ut litt ekstra happiness til stdentene. Man kan vel si det funka!

 


Happiness Machine

 

Fra Happiness Machine tok de konseptet til Happiness Truck, som fungerte som en vending machine med hjul. Denne kjørte rundt i favelaen i Brasil for å ødsle rundt seg med happiness, utvilsomt med voldsom suksess! Filmen sier så mye mer enn ord kan beskrive…

 


Happiness Truck

 

Happiness Machine dukket opp i Oslo i våres også, hvor det i tillegg til brusen også ble delt ut både ski og andre Cola-effekter. Where will happiness strike next?

 

 

Og som en bonus, her er «Happiness Factory: The Movie». Ikke bare fryd og gammen alltid…

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

Reklamer
%d bloggere like this: