Nucleus tar en OD-dag

Kommunikasjonsbyrået Nucleus vil feire statsbudsjettets millionoverføringer med å gi bort en arbeidsdag til en ideell organisasjon, som ikke ser mye til de ekstra pengene fra staten.

Man kan si de tar en Operasjon Dagsverk, uten å få en krone betalt. Nucleus kan bistå med alt fra rådgivning og medietrening, til arbeid med sosiale medier, visuell profilering, film/video eller nettsider. Ganske mye de kan hjelpe til med, med andre ord! Med alle ansatte involvert vil denne dagen i praksis ha 180 timer, nok til å kunne gi den utvalgte organisasjonen god hjelp på veien til mer kjennskap, kunnskap, PR, eller hva de måtte ønske.

Ikke bare får en utvalgt ideell organisasjon PR, også Nucleus selv får en del gratis PR rundt dette. Kampanje.com hadde blant annet en artikkel om saken i går (fredag), og det skaper jo generelt litt blest at et kommunikasjonsbyrå vil jobbe gratis for en ideell organisasjon. Kanskje er det ikke av ren godhet de gjør det, men det kan vel være det samme. De viser at de er opptatt av CSR, noe vi allerede i første klasse lærte ville bli mer og mer viktig å fronte.

Søknadsfristen går ut ved utgangen av oktober, og arbeidsdagen er satt til 4. januar neste år. Jeg sier hurra til CSR-bevisste bedrifter, og gleder meg til å se hva som kommer ut av denne dagen.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

Reklamer
%d bloggere like this: