It’s on!

Noen gang hatt lyst til å se isbjørnene til Coca Cola live? It’s on…

Cola-isbjørnene blir nemlig «levende» under Super Bowl 05. februar, hvor en av de heier på New York Giants og den andre på the New England Patriots. Dersom Giants scorer vil supporter-isbjørnen dermed juble, så kan man jo bare vente og se hva reaksjonen til den andre isbjørnen blir.

 

// Videolinker fungerer ikke, se den på YouTube eller klikk på bildet :)

 

 

Cola vil selvfølgelig at du skal gå innpå micrositen med isbjørnene for å sjekke ut hva de driver med, ikke nødvendigvis se hvordan de oppfører seg i løpet av de fire timene Super Bowl varer. De er selvfølgelig også både på Twitter og Facebook, og du kan i tillegg sende små videosnutter av isbjørnene til vennene dine.

Coca Cola jobber for øvrig kontinuerlig med å redde isbjørner på Arktis, og støtter Arctic Home. Nå som vi jobber med en kampanje for Ben & Jerry’s blir jeg litt ekstra opptatt av sånne «redde verden»-organisasjoner, FairTrade og økologiske produkter. Sånn sett har Cola i det minste gjort meg mer oppmerksom på disse organisasjonene, selv om jeg neppe kommer til å titte så mye som et sekund på Super Bowl. Så er vel ikke kampanjen akkurat rettet mot norske forbrukere heller.

Ambisiøst prosjekt, men Super Bowl er vel såpass stort i USA at det bør bli en suksess. Dessuten er ikke målet å selge mer Cola, men å få forbrukerne til å assosiere merket med de gode følelsene de har til Super Bowl. Som vice president of creative excellence i Coca Cola, Pio Schunker, sier: «It’s not about selling Coke. It’s about selling moments».

Nå vel, salg er vel omtrent alltid en faktor som spiller inn det også, de leker ikke butikk.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Reklamer
%d bloggere like this: