Just do it…

Etter nesten 7 timer på skolen, inkludert en (i dag, altfor tidlig) 8-forelesning, var det nok.

Slang Mac, bøker og tidligere retorikkbesvarelser i bagen. Sliten i hodet etter både forelesning og jobbing med retorikkanalyse. Hodet skrek etter å komme seg hjem og hvile AKA sovne på sofaen, mens kroppen skrek etter det stikk motsatte. Kroppen vant, som den så ofte gjør. Det ble trening.

Fins det noe bedre enn å svette av seg stress og mas? Slippe å tenke på noe som helst, annet enn å koordinere bein og armer for å unngå å gruse det rødsprengte trynet i step’en?

 

Så er du sliten i hodet, har vondt i ryggen etter en krumbøyd dag i kontorstolen, og øynene ikke kan holdes oppe med verken fyrstikker eller gaffa: dra rumpa di på trening! Samme om det er på et senter eller ute, styrke eller kondis -du får så ufattelig mye mer ut av det enn å dra hjem og synke ned i sofaen. Gjerne med et glass vin og en pose potetchips, og påfølgende dårlig samvittighet.

…og du? Lavkarbo er for pingler, det er grovkarbo som gjelder om du klarer et tosifret antall kilo på knebøy. (og det gjør du, selv om du evt er jente! Kom igjen, det sitter i hodet, og jeg lover at du ikke blir «en sånn bolefyr». Det skal rimelig mange timer daglig trening + gjerne litt ekstra testosteron (=dop) før du havner der… Så ikke lur deg selv med den påstanden der, og klin heller til med noen kilo ekstra på vektene.)

 

Just goddamn do it! :)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

Reklamer
%d bloggere like this: