Twitter + Paypal = i kjøleskapet hjemme blir det øl

Sosiale medier er to ord som jeg er rimelig lei av i én og samme setning (men hva annet skal man kalle det?), og det fins kanskje ikke noe som er mer u-/asosialt enn å henge på Facebook i mange timer. Hva skjedde med fredagspilsen?

Heldigvis eksisterer fenomenet fredagspils enda, og forhåpentligvis vil det overleve den digitale, skumle tiden vi lever i. Du slipper ikke unna å kjøpe en runde helt enda, verken IRL eller på (u)sosiale plattformer. Because we’ve got an app for that!

 

 

Tweet-A-Beer
Joda, du leste riktig. Tweet a beer. I USA kan du nemlig tweete penger til øl til en kompis, og slenge med forslag på hvor og når dere skal møtes. Du må med andre ord fremdeles dra rumpa di opp fra sofaen og fysisk møte et annet levende vesen, men han har i alle fall allerede betalt ølen for deg! Med Tweet-A-Beer appen linkes Twitter- og Paypal-kontoene dine sammen, og du kan dermed overføre penger med en tweet. Siden det går via Paypal er det en trygg overføring, og du slipper å gruble på hvem i alle dager som egentlig fikk US$5 til en pils.

 

Responsible drinking
Du kan kjøpe så mange øl du bare gidder, men siden dette tross alt er i USA, er de veldig opptatt av drikking «med måte». Det er derfor bare mulig å sende en og en øl av gangen, men det er ingen total begrensning utover det. Og om du ikke er så glad i øl, kan du selvfølgelig bruke pengene til Cola også…

 

Reklamer
Merket med , ,

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Reklamer
%d bloggere like this: