Statistikk dere!

Ser på blogg-statistikken at folk er i eksamensmodus…

«mediehåndtering eksamen, every damn day just do it, klassisk betinging, utveksling bi bergen hongkong, det dobbelte medieforløp». Det er top searches denne uken. Nesten utelukkende eksamensstæsh… Fryktelig glad for at jeg bare har bachelor igjen, men når det er sagt er det rimelig mye arbeid som er igjen før den kan leveres.

 

Eksamen i mediehåndtering
Til dere kan jeg bare si: chill out! Det er en koseeksamen som er vanvittig morsom å skrive, selv om det tar tid og er krevende. Mediehåndtering er et av fagene jeg har likt absolutt best på BI, og desidert det jeg er mest fornøyd med. Vi hadde Nils Marius Apeland som foreleser, helt fantastisk fyr som har peiling. Nå har han forelesninger på Markedshøyskolen; veldig synd for BI at han ikke foreleser i Nydalen lenger. Keep up the good work mediehåndterings-mennesker! Min gruppes oppgave ligger under projects, dersom det er interessant å ta en titt.

 

Every damn day, just do it!
Peptalk to self når jeg bare er lat, og ikke gidder trene. Er jeg sliten er det en helt annen sak, men dørstokkmila kan ofte være laaaaang… Da er det bare å tenke at «every move counts», titte på denne Nike-videoen, og dra rumpa si ut døra. Every goddamn day! #counts

 

 

Klassisk betinging
Oh Lord… Det var lenge siden! Wikipedia it

 

 

Utveksling BI Bergen Hong Kong
I Oslo kunne vi utveksle til Hong Kong University of Science & Technology (HKUST) og Hong Kong University (HKU) i hvert fall, og det er visstnok de universitetende som er ranket høyest i Hong Kong. Vær veldig forberedt på en helt annerledes studiehverdag, på godt og vondt. Hong Kong er en helt sykt fantastisk fet by, men skolesystemet? Maybe not so much. Men samtidig: det er definitivt verdt det! Gi litt f i skole og karakterer, det er nærmest umulig å få noe bedre enn B- uansett. Da er det bedre å reise rundt, gå på skybars i TST (Tsim Sha Tsui), og vorse på 7/11. Ha det gøy for søren, karakterer er ikke alt! De vil ikke stå på vitnemålet ditt uansett (iaf kommer ikke mine til å gjøre det, takk og lov!), og du lærer så sinnssykt mye mer av å henge med kinesiske studenter, reise rundt i Asia, og ta MTR et helt random sted alene og gå på «oppdagelsesferd». Nuff said, bare gjør det! Redd for hva typen/dama skal si? Vel, blir kjæresten grinete er det kanskje ikke meant to be uansett, eller hva? Mitt forhold er i høyeste grad minst like bra nå som før jeg dro, men jeg skal ikke juge å si det er lett. Last ned Skype, vær på Facebook, opprett en blogg for å oppdatere gjengen hjemme, så har du alle forutsetninger for at det skal gå så fint så.

På BI kan du utveksle til 170 skoler i 45 land, og hvilke finner du på hjemmesidene deres.

 

Det dobbelte medieforløp
Enda mer mediehåndtering? Alright.


Fort og gæli: Avsetningshistorien kan f.eks være en artikkel om juks på BI i Inside; en intern kanal som primært BI-studenter benytter. Dersom artikkelen blir plukket opp av Aftenposten og de publiserer den, blir det en eksponeringshistorie siden dette er en ekstern kanal i forhold til BI, og med andre interessenter enn BI-studenter. Capiche? Det høres veldig fancy ut, men er egentlig ikke det.

 

Lykke til med eksamen! Husk at det er minst like viktig å få litt frisk luft og gjøre helt andre ting, ikke bare sitte på biblioteket og lese seg grønn i 12 timer. Ta med joggesko og treningsklær og ta en time i marka eller på Athletica, og for guds skyld husk å spis ordentlig mat! Trippel kaffe mocca med ekstra sjokolade er kanskje digg, men når det heftigste sukkerrushet har gitt seg, faller blodsukkeret som en saccosekk. Sier som fotballgutta: frukt er sunt og digg!

Reklamer
Merket med ,

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Reklamer
%d bloggere like this: